Yıldızlı Anaokulu
Merkez Mah. Eski Samsun Yolu Cd. No4 Yıldızlı Beldesi Akçaabat/Trabzon

VİZYON

Okul öncesi eğitimde kalitede sürekliliğin ve her koşulda en iyinin adresi olan, sürekli yenilikler ortaya çıkararak çocukların gelişimini destekleyen, güzel ve doğru başlangıçlarla hayatın temelini atan lider bir kurum olmaktır.

MİSYON

Yarınları emanet edeceğimiz çocuklarımızın psikomotor, bilişsel, duygusal, dil ve sosyal gelişimlerini destekleyerek onları hayata hazırlayan ve bunu yaparken de yaparak ve yaşayarak öğrenmesini, paylaşmasını, ekip halinde davranmasını, sorumluluk sahibi olmasını, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı göstermesini, kendisini doğru ve etkili bir şekilde ifade etmesini sağlayan özgüveni yüksek lider ve model olacak bireyler yetiştiren örnek ve öncü bir kurum olmaktır.

İKİLİ

07.30-12.30 12.30-17.30